Balcones Mirador Texs Single Malt Pot Distilled 53% 70Cl

01406
€108,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Onze Mirador is een “second fill barrel malt profile” whisky. Deze botteling bestaat uit whisky’s variërend van minder dan 2 jaar tot bijna 5 jaar oud, maar omdat alle veroudering plaatsvond in “gebruikte vaten”, komt het eikenprofiel veel zachter over dan sommige van onze whisky’s die slechts half zo oud zijn.

Beleving

Geur: Onderrijpe en groene tonen van peer, groene appelschillen en bloemstelen openen zich naar kamperfoelie en gevallen bladeren voordat rijke tonen van honing, bruine suiker en zacht suède leer worden onthuld.

Smaak: Groen fruit en lichte kruidenaroma’s suggereren groene thee en honing met hints van venkel en citroengras. Terwijl het ademt, concentreert de lichte fruitsiroop-indruk zich en vermengt zich met de zachte kruidentonen om appeltaart met citroengestremde melk op te roepen, fruitsalade met marshmallows en pecannoten en zelfs een Rusty Nail met een toevallige komkommergarnering.

Afdronk: De afdronk begint waar de rijke zoetheid wordt opgeheven door de citrustonen, drogend naar tonen van sandelhout en marmelade voordat er eindelijk Earl Grey-thee wordt aangeboden.

Bewaar dit product voor later