Benrinnes “The Whisky Trail” 20 Years 54.6% 70Cl

01705
€210,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Hier kun je een aromatische single malt whisky uit de beroemde Speyside proeven. De whisky’s uit deze beroemdste van alle whiskyregio’s zijn over het algemeen vrij zacht van karakter. Ze worden gekenmerkt door rijke bloemenaroma’s en scoren punten met hun gelaagde body en delicate elegantie.


Waarom deze whisky zo lekker is
De whisky is gemaakt van gerstemout en water. Deze whisky streelt je gehemelte zonder enige rook. De smaken komen volledig tot hun recht dankzij de sterke 54,6% vol.

De whisky dankt zijn fantastische kleur enkel aan de invloed van het vat. Hij is niet gekleurd. De Vintage dateert uit 2002 en werd gebotteld in 2022, wat betekent dat hij 20 jaar heeft gerijpt. Je zult de aromatische complexiteit waarderen die de hoge leeftijd van deze whisky je geeft.

Deze whisky komt niet rechtstreeks van Benrinnes, maar is op de markt gebracht door de onafhankelijke bottelaar Elixir Distillers. Hier heb je het antwoord van Elixir Distillers op de vraag wat een goede Benrinnes is. Omdat hier maar één vat is gebruikt, is de druppel beperkt. Onthul het geheim van vat 42644.

Het perfecte recept met deze Benrinnes
Deze fijne likeur wordt het best puur gedronken. Met een paar druppels water kun je met Benrinnes de deur openen naar compleet nieuwe smaken. Verrijk je gezellige avonden met vloeibaar genot.


Vertaald met DeepL.com (gratis versie)
Bewaar dit product voor later