Black Tot Master Blender’s Reserve Limited Editon 2022 54.5% 70CL

01309
€160,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Black Tot Master Blender's Reserve is een limited edition special blended rum van het jaar 2022. Het is een mix van twintig uiterst exclusieve melasse rums uit Guyana, Barbados, Jamaica en Trinidad uit verschillende distilleerderijen.
De rumvaten werden geselecteerd uit de diepe en lange archiefkelders onder de Black Tot-distilleerderij. De eerste batch rum uit Guyana bestaat uit een 30 jaar oude rum die kolomstillatie en continentale rijping heeft ondergaan.
De tweede batch komt van het wereldberoemde Barbados, het is een 19-jarige rum van de Mount Gay-distilleerderij, een 16-jarige en een 7-jarige van Foursquare. De derde batch is afkomstig uit Jamaica, bestaande uit 27-jarige uit New Yarmouth, 27-, 24- en 22-jarige uit Clarendon Estate, 23-jarige uit Long Pond en de laatste 22-jarige uit een onbekende distilleerderij.
De voorlaatste batch komt uit Trinidad met 24, 12, 12 en 10-jarige rum van de TDL-distilleerderij, samen met een 24-jarige uit Caroni. De laatste toegevoegde batch is een combinatie van de editie van vorig jaar van Black Tot Master Blender's Reserve 2021 samen met de originele mix van Royal Navy rum.
Na het mengen van al deze unieke rum is de rum gebotteld met een alcoholpercentage van 54,5%. Maak je klaar voor een ongelooflijke explosie van smaken samen met een fantastisch fruitig aroma gecreëerd door alle exotische rum te combineren. De fles zit in een exclusieve witgouden geschenkkoker met een minimalistisch design.
Bewaar dit product voor later