Compagnie Des Indes Caraïbes 40% 70Cl

01546
€42,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Compagnie des Indes weerspiegelt de herinneringen aan de vroegere Oost-Indische Compagnie uit de 17de en 18de eeuw. Hun sterkte was in de tijd om de meest uitzonderlijke en kwalitatieve producten met de specifieke kenmerken van de terroir te importeren naar Europa.
Compagnie des Indes gaat op zoek naar de beste rums in het Caraïbisch gebied, Zuid- en Midden-Amerika en de Oosterse landen. Of het nu om blends of single casks gaat, steeds zorgen ze ervoor dat de rum de geest en het typisch karakter van de streek weerspiegelt.
De blends noemen ze zelf ‘Rum for beginners’. Maar zowel in hun blends als in de single casks worden er noch kleurstoffen, noch suiker toegevoegd. Hun idee is om rum te laten proeven zoals rum is met hun streekgebonden karakters.

Blend van op melasse gestookte rum uit Guyana (25%), Trinidad (50%) en Barbados (25%). 3 tot 5 jaar gerijpt in bourbon vaten in de Caraïben. Pas in Europa wordt de finale blend gemaakt.
Geen toevoeging van suiker of kleurstoffen.

Op de neus is er een lichtzoet aroma van melasse, rum, rozijnen en vanille. Het palet volgt de neus wat leidt tot een elegante milde afdronk.

Bewaar dit product voor later