EnGine Fuel teh Dream Italian Organic Gin 01 42% 70Cl

01649
€36,80
Op voorraad
1
Productgegevens

Engine Gin is een opvallende verschijning op het gebied van gin; deze gin soort wordt namelijk in een blik geleverd dat doet denken aan motorolie. Daarnaast vormen authentiek Italiaanse ingrediënten de basis die allemaal volledig biologisch zijn. Maak kennis met deze nieuwe smaaksensatie en ontdek Engine Gin!

Door de looks van deze Italiaanse gin voel je ‘m misschien al een beetje aankomen; Engine Gin is geïnspireerd op de wereld van auto’s en werkplaatsen. Deze opvallende gin vind je terug in een blik met schroefdop dat het uiterlijk van een blik motorolie heeft. De gin is een creatie van de Italiaan Paolo Dalla, een ondernemer en adviseur in zowel de mode- als drankbranche, die daarnaast gek is op alles uit de jaren 80. Met het oprichten van Engine Gin kwamen twee van z’n grootste passies samen; de wereld van motoren en sterke drank.

Het idee om deze gin om te richten is ontstaan op een normale dag in Barbaresco, gelegen in Piëmont. Paolo was op die dag met zijn motor in de garage bezig en genoot ondertussen van een kopje koffie met heet water, citroenschil en salieblaadjes. Dit bracht hem op het idee om deze authentieke smaken de basis te laten vormen van een sterke drank. Na vele tests om tot het gewenste smaakprofiel te geraken, is het uiteindelijk gelukt om de ultieme samenstelling te creëren. Paolo wilde qua verpakking en uiterlijk zijn eigen koers varen en mede hierdoor, evenals dat het idee om deze gin te maken in z’n garage is ontstaan, vind je Engine terug in de opvallende blikken. Hiermee is de cirkel rond en komt het beste van zijn verschillende passies samen.

Bewaar dit product voor later