GlenGoyne The Legacy Series Chapter Three 48% 70CL

01270
€75,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De Glengoyne The Legacy Series Chapter 3 is de derde release, oftewel het derde hoofdstuk, in de Glengoyne The Legacy Serie. Chapter drie is opgedragen aan Sir Arthur John Tedder. Hij was de Glegoyne “excise man” en begon in 1899 te werken bij de distilleerderij. Tijdens zijn loopbaan heeft Tedder meegeholpen om de regels voor Schotse whisky te definiëren, met Glegoyne als grote inspiratie bron. Deze Glengoyne is gerijpt in sherry vaten van Amerikaans eiken en is in 2022 gebotteld op 48%.

Neus: In de neus kenmerkende diepe sherrytonen van Glengoyne die de kaneel en vanillearoma’s vergezellen. Een zeer aangename combinatie van gemengde bessenjam en apfelstrudel verstrengeld met wat peer.

Smaak: In de mond, een rijke en luxe mond vullende smaak, met warme boerenjongens gecombineerd met gekruide broodjes die langzaam plaats maken voor tarte tatin en zachte cream sherry.

Afdronk: De afdronk is licht en fruitig, die verdiept met hints van ananas, gedroogd fruit, donkere chocolade en aanhoudende kruiden.

Bewaar dit product voor later