Glengoyne The Legacy Series chapter Two 48% 70CL

00804
€67,20
Op voorraad
1
Productgegevens

In 1869 maakte Cochrane Cartwright innovaties die bepalend zijn geweest voor Glengoyne tot op de dag van vandaag. Eerst vertraagde hij het distillatieproces (Unhurried), daarna introduceerde hij de allerbelangrijkste sherryvaten om de geest te laten rijpen.

134 jaar later kwam het volgende hoofdstuk in Glengoyne’s verhaal toen Peter Russell’s levenslange droom in vervulling ging, namelijk: het beheren en hebben van een eigen distilleerderij.

Door Glengoyne te beschermen tegen de steeds veranderende trends, zorgden de Russells ervoor dat Glengoyne resoluut vasthield aan Cartwright’s oorspronkelijke visie: The Glengoyne Way. Door te investeren in het vervaardigen en bereiden van speciaal gemaakte vaten en door de verkenning van verschillende rijpingsprocessen mogelijk te maken, hebben Peter en zijn familie ertoe bijgedragen dat Glengoyne floreerde. Hierdoor bleef de dram uniek die wereldwijd door whiskyliefhebbers wordt gekoesterd.

Legacy Chapter 2 is een huwelijk tussen first fill bourbon en refill sherry vaten. Elke druppel belichaamt Peter’s combinatie van vooruitstrevend respect voor traditie.

Bewaar dit product voor later