Glenmorangie a Tale Of Winter 46% 70Cl

01319
€99,90
Op voorraad
1
Productgegevens
huis ingesneeuwd, begon onze directeur van Whisky Creation, Dr. Bill, te dromen van deze whisky. Zijn doel was om het knusse en magische gevoel vast te leggen van voor de open haard zitten terwijl sneeuw de wereld buiten bedekt. Op zoek naar een rijke, stralende smaak en een winters aroma, dronk hij de 13 jaar oude single malt af in Marsala-wijnvaten uit Sicilië.
De ervaring begint met lichte buien van fruit en honing, die zich ontwikkelen tot stromen cacaostof, vlokken rode peper en stukjes paranoottoffee. Het culmineert in een afdronk die voor altijd aanvoelt en wervelt met kaneel, gember en kruidnagel.

Glenmorangie’s nieuwe “A Tale of Winter” volgt op de goed ontvangen release van vorig jaar “A Tale of Cake”, afgewerkt in Tokaji-vaten. Het is een 13 jaar oude botteling die is gefinisht in Marsala-wijnvaten.

Tonen van fruit en honing, cacaopoeder, vlokken van rode peper, stukjes paranoottoffee en eindigen met swirls van kaneel, gember en kruidnagel.
“Lichte vlagen van fruit en honing, opbouwend naar stortvloeden van cacaostof, vlokken van rode peper en stukjes paranoottoffee, culminerend in een voor altijd aanvoelende afdronk die wervelt met kaneel, gember en kruidnagel.”

Voor zover we weten, is dit Glenmorangie’s eerste gebruik van het wijnvat, Marsala is een versterkte wijn die wordt geproduceerd in de regio’s van Sicilië in Italië.

Bewaar dit product voor later