Mount Gay PX The Sherry Cask Expressions 45% 70Cl

01689
€220,00
Op voorraad
1
Productgegevens

In een zorgvuldige dans van vakmanschap en expertise, combineerde Trudiann de elegante finesse van pot-still rum met de verfijning van column-still rum. Deze perfecte harmonie van smaken werd geboren uit haar liefde voor het ambacht en haar diepe begrip van het rijke rumerfgoed van Barbados.

En zo begon de lange rijping in Amerikaanse whiskeyvaten, waar de rum zichzelf onderwierp aan de warme omhelzing van eikenhout en de subtiele invloed van vanille en kruidige tonen opnam. Twintig jaar lang werd het kostbare vocht verzorgd door de tijd, die zijn stempel drukte op elke druppel.

Maar Trudiann’s creatieve geest was nog niet verzadigd. Met een dappere stap besloot ze de rum verder te leiden naar een nieuw avontuur. In de stille hoeken van de distilleerderij, waar de geur van zoete sherry in de lucht hing, rustten de Pedro Ximénez sherryvaten. Hier, in deze betoverende omgeving, vond de rum een nieuw thuis voor nog een jaar van verfijning.

De sherryvaten gaven hun karakteristieke invloed vrij, met tonen van gedroogd fruit, rozijnen en zoete weelde. Het was een harmonieuze samensmelting van twee werelden – de tropische zachtheid van Barbados en de oude tradities van Andalusië.

Eindelijk, na twee decennia van zorgvuldige verzorging, was het tijd om deze kostbare creatie te onthullen aan de wereld. Met trots vulde Trudiann Branker 4.200 flessen met deze unieke rum, waarbij ze de puurheid van het distillaat behield door af te zien van koude-filtratie en kunstmatige kleurstoffen.

De zesde uitgave van de Master Blender Collection was geboren – een waar eerbetoon aan het vakmanschap van Trudiann Branker en de tijdloze kunst van het rummaken. De flessen vonden hun weg naar de handen van gelukkige kenners en liefhebbers over de hele wereld, waar ze met bewondering werden geopend om te genieten van de diepe aroma’s en de complexe smaken die de geschiedenis en de ziel van Barbados in zich droegen.

Bewaar dit product voor later