Sample Eleven Blend Rum 44

00065
€34,90
Op voorraad
1
Productgegevens

Gemaakt door Jürgen Vromans (The Whisky / Rum Mercenary) & Erik Molenaar (Kintra Spirits)


Hier is hij! De eigen gemengde rumcreatie van Jürgen en Erik. Wat begon als een wild idee, groeide uit tot een project dat bijna een heel jaar duurde. Met hun ervaring in de selectie van single cask rum zijn ze dapper gestart met dit project om hun eigen rum vol karakter te creëren. Geweldig om puur te drinken of te gebruiken in een mix.

Blending bleek een echte uitdaging. Combinaties waarvan ze wisten dat ze op papier zouden werken, werkten niet altijd in het echte leven. Meer dan 20 experimenten later besloten ze dat ze dol waren op melange nummer 11. Een melange met een combinatie van precies de juiste hoeveelheid fruitigheid, indrukwekkende smaken en een lange afdronk. Dit was degene, de ware … de echte.

Proeven is geloven, … en terug proeven, wat heerlijk speciaal.

De basis werd gevormd met rum uit Panama, Guyana, Barbados en de Dominicaanse Republiek, allemaal in de leeftijd van 2 tot 5 jaar. Daarna voegden ze nog wat niet-gerijpte Jamaicaanse pure pot still rum toe. Funky!
Maar ze waren er nog niet. Een kleine hoeveelheid oudere rum kan wonderen verrichten en diepte en complexiteit aan de mix toevoegen. Dus hebben ze wat Caroni 19 jaar oud en Enmore 27 jaar oud toegevoegd.
Bewaar dit product voor later