The Gauldrons Campbeltown Blended Malt Scotch Whisky Batch no3 46.2% 70Cl

01692
€71,50
Op voorraad
1
Productgegevens

The Gauldrons is een Campbeltown “vatted” malt en de zesde toevoeging aan de serie Remarkable Regional Malts van Douglas Laing. The Gouldrons is geïnspireerd op de donkere en zanderige baaien aan de westkust van Campbeltown.

Letterlijk vertaald betekent The Gauldrons; ‘baai van de stormen’. In deze roemruchte donkere stormachtige baai werd King Robert the Bruce verslagen door zijn vijanden voordat hij, zo vertelt de legende, werd geïnspireerd door een spin die in alle rust, door steeds maar weer te proberen, zijn complexe web wist te bouwen. Deze oude legende komt terug op de verpakking van The Gauldrons door de afbeelding van de spin en het web. The Gauldrons whisky is gebotteld op 46,2%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Geur: Droge zouttonen met zoete granen en een vleugje turfrook. Smaak: Droog met maritieme invloeden gevolgd door suiker, gerst en eiken. Finish: Warm en gekruid, rokerig, zoet.

Douglas Laing & Co werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is heden ten dage een toonaangevende maker en leverancier van de beste Schotse whisky’s, met een specialisatie in Single Casks, Single Malts en Small Batch Malt Scotch whisky’s

Bewaar dit product voor later