Vallein Tercinier V.S. Premium Selection 40% 70CL

01170
€34,50
Op voorraad
1
Productgegevens

VS Premium Selection cognac


Geniet van een jonge Cognac van dit ambachtelijke Cognac huis, de Vallein Tercinier VS Selection. Afkomstig van de cru’s Fins Bois en Bons Bois, is het een krachtige Cognac met een krachtige neus. Zowel de Bons Bois als de Fins Bois staan bekend om hun snelle veroudering, en de eaux-de-vie uit de Fins Bois hebben vaak een subtiel bloemenboeket bij de proever. De nabijheid van de maritieme regio van Frankrijk betekent dat de aroma’s meestal sterk en vooruitstrevend zijn. Als Cognac van zeer speciale leeftijd is hij drie jaar gerijpt in koperen ketels. Dit is een mooie introductie in de wereld van Vallein Tercinier Cognac en hun met de hand samengestelde selecties van eaux-de-vie. Duik er in met de Selection Cognac.

Het Cognachuis Vallein Tercinier gaat er prat op een modern tintje te kunnen geven aan een Cognachuis dat al meer dan 500 jaar in familiehanden is. Met de wijsheid van de Cognacproductie die van generatie op generatie wordt doorgegeven, kunt u er zeker van zijn dat dit merk Cognacs met een traditioneel tintje zal leveren.

Hoe te Genieten van VS Selection by Vallein Tercinier

De VS Selection Cognac wordt het best gedronken met ijs, gekoeld water of tonic. De fles heeft een eenvoudige en klassieke stijl, met een crèmekleurig etiket en een afbeelding van het Domaine des Forges in de regio Saintonge.

Bewaar dit product voor later